Vårnyheter vi längtar efter

I februari släpps många nyheter i varuhusen. Nya kök, textilier och en rad fina förvaringslösningar för nystart och ordning. Här är en förhandstitt på några av nyheterna som vi längtar lite extra efter.

Enkelhet, harmoni och bekvämlighet är några ledord som vi gärna förhåller oss till när vi ska inreda våra hem. Vi letar efter möbler och inredningsdetaljer med ett uttryck som håller oavsett säsong och rådande trender. Det nya köket ASKERSUND inspirerar med sitt stilsäkra Skandinaviska uttryck där askens ådring ger liv och en naturlig värme. Naturliga strukturer och nyansskiftningar är något som återkommer även i textilier, mattor och bäddset. En annan välkommen nyhet är soffserien FÄRLÖV i traditionell look med bekväm sittkomfort. Uttrycket är enkelt elegant och stoppmöbeln har en konstruktion som är uppbyggd för att ge förstklassig sittkomfort år efter år.

Fina förvaringslösningar låter oss organisera och skapa lugn och harmoni hemma. Bland nyheterna ser vi en del industriella inslag som utgör en fin balans till ett enkelt avskalat uttryck. Serien FJÄLLBO omfattar en rad möbler med nätta proportioner i betsad klarlackad furu och metallmesh. En annan storfavorit som vi spanat på en tid är IVAR som kompletteras med ett skåp i grålackad metall. Vi älskar när klassiker uppdateras med ett nytt uttryck!

Pella Hedeby, Livet Hemma redaktionen

ikea_februarinyheter_vi_langtar_efter_inspiration_1

Vacker ask struktur i nya köket ASKERSUND, här i kombination med Nyhet! EKBACKEN bänkskiva och TUTEMO öppet skåp i ask. Nyhet! ASKERSUND.

ikea_februarinyheter_vi_langtar_efter_inspiration_2

Stilsäkert med ett Skandinaviskt uttryck. Nyhet! ASKERSUND kök, prisexempel lucka, 189 kr och lådfront 109 kr.

ikea_februarinyheter_vi_langtar_efter_inspiration_6

Bäddtextilien SKOGSALM är tillverkad i garnfärgad bomull som känns mjuk mot huden och får vackra skiftande färgtoner. Nyhet! SKOGSALM påslakan inkl 2 örngott, 449 kr

ikea_februarinyheter_inspiration_10

Nyhet! FJÄLLBO tv-bänk 1295 kr, Nyhet! FJÄLLBO laptopbord 599 kr, KULLABERG arbetsstol svart 499 kr.

ikea_februarinyheter_vi_langtar_efter_inspiration_7

Praktiskt detalj på Nyhet! FJÄLLBO laptopbord 599 kr, GRUNDTAL S-krok 19 kr/5 st.

ikea_februarinyheter_vi_langtar_efter_inspiration_8

Ett snyggt industriellt komplement ger det klassiska hyllsystemet en ny look! Nyhet! IVAR skåp med dörrar 799 kr.

ikea_februarinyheter_vi_langtar_efter_inspiration_3

Ny serie bekväma stoppmöbler i en traditionell look. Nyhet! FÄRLÖV fåtölj 3 495 kr, FORMAT golv/läslampa 399 kr.

Senaste inläggen