Välkommen in i värmen

Det bästa med glöggfestens enkla format är att du hinner umgås med dina gäster. Utan så mycket förberedelser kan du bjuda in så många du vill, både stora och små gäster gillar pepparkakor och mys!

Duka upp en buffé i köket och bjud på skön julstämning med doftande blommor och levande ljus. Sprid ut stolar och pallar innan gästerna kommer, och bor du trångt så kan man turas om att sitta på golvet!

Vår glöggbuffé har vi dukat upp hemma hos Tina Björeman, inredare och presskontakt på IKEA. På bordet; SMARTA serveringsfat, 59 kr, CHARMÖR mugg, 19 kr, IKEA 365+ tallrik, 49 kr och IKEA 365+ serveringsfat, 99 kr. Blommorna står i vasen BLADET, 349 kr och de juligt röda stolarna heter IKEA PS SÅGA, 599 kr.

Enkla dekorationer klippta i papper fungerar som små engångsdukar på ytor där folk kan ställa ifrån sig sina muggar. Dekorera också med pepparkakor, så kan den som vill ta sig en dekoration i farten! Det ska vara lite varmt och trångt, för ett bra mått på ett lyckat glöggkalas är när gästerna går hem med rosiga kinder!

FENOMEN Blockljus i olika storlekar, 15–129 kr

POMP Lykta för blockljus, 79 kr

 

Foto: Nina Broberg

Senaste inläggen