Trollsk bröllopsfest

Nu är det högsäsong för bröllop och fest, men att hitta en fin lokal är inte alltid det lättaste. Här vill vi inspirera till bröllopsfest på en annorlunda men stämningsfull plats med riktigt högt i i tak!

Att duka upp till fest i naturen har ju sina praktiska förutsättningar, men det kan ju bli helt magiskt med ljuset som silar mellan träden och doften av gran och mossa. Med enkla medel som skira gardinen LILL och LED ljusslingor trollar du fram en stämning av älvdans. Med klappstolar, benbockar och bordsskivor dukar ni upp ett långbord och en inbjudande välkomstbuffé, så håller vi tummarna för pingstvädret!

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

De svävande bordsdekorationerna är ett enkelt DIY av SOLIG nät 99 kr i vitt, där man bara gör en knut och klipper av tyget som blir över, TERJE klappstol 139 kr/st, LILL spetsgardiner 29 kr/st, 1 par, SVARTRÅ LED ljusslinga med 12 ljus 299 kr/st, för utomhusbruk.

TERJE klappstol 139 kr/st, ODDVALD benbock 100 k/st, LINNMON bordsskiva 275 kr, SVALKA vitvinsglas 39 kr/6 st, LILL spetsgardiner 29 kr/st.

Gästerna kan komma! ODDVALD benbock 100 kr/st, LINNMON bordsskiva 275 kr, SVALKA champagneglas 39 kr/6 st, SOMMAR 2017 behållare med tappkran 139 kr/st, LILL spetsgardiner 29 kr/st.

Skogen bjuder på finaste bakgrunden, här med LILL spetsgardiner 29 kr/st som inramande photo op, MOSSEBO ram 79 kr/st.

Inredningsstylist: Emma Parkinson
Fotograf: Andrea Papini

Senaste inläggen