Tävling: Semesterfixa

Sommar, sol och semester. Med tomma dagar framför oss finns all tid i värden för både lata stunder med en bok på stranden och för nya spännande projekt hemma eller på landstället. För så vidare lata är vi nog egentligen inte när det kommer till kritan. Det byggs, målas, sorteras och fixas lite varstans i Sommarsverige.

Därför är vi nyfikna på just ditt semesterfix. Hur har du använt IKEA i sommarstugan, båten, gästboden eller skafferiet? Eller har du kanske gjort en utedusch, sytt nya kuddöverdrag eller skapat ditt alldeles eget personliga hobbyrum? Inget är för stort eller för smått när det kommer till sommarfix.

Du kan vinna ett presentkort värde 950 kronor. Det smartaste, mest personliga eller helt enkelt charmigaste tipset vinner!

Lycka till!

Så här gör du för att tävla:

Ladda upp en film eller en bild på ditt tips och skriv ”semesterfix” i rubriken. Beskriv ditt semesterfix i en kommentar. För att kunna ladda upp bidrag på Livet Hemma behöver du vara registrerad som medlem, det blir du lätt här. Redaktionen på Livet Hemma är jury och vi vill ha ditt bidrag senast den 31/7 2011.

Vinst:

1:a pris: Presentkort på IKEA, värde 950 kr

2:a pris: Presentkort på IKEA, värde 450 kr

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår mellan 1/7 och 31/7 2011. Vinnarna offentliggörs onsdagen den 4/8 2011 på IKEA.SE/LIVETHEMMA. Juryns beslut går inte att överklaga. Deltagare i tävlingen godkänner att IKEA äger rätten att kunna använda inskickade bidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Vinsterna utbetalas i form av presentkort och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen.

Senaste inläggen