Tävling! @ikeastreetsmart

Ge dig ut på skattjakt på Instagram och hitta unika affischer från den kommande tillfälliga kollektionen IKEA ART EVENT 2015, före alla andra! Vi har gömt 12 affischer i kända profilers Instagramflöden.

I dag 22 april mellan 12:00 och 24:00 publiceras ledtrådar på Instagramkontot @IKEAstreetsmart. Visa att du är street smart och följ ledtrådarna – den som först hittar, postar och taggar en skärmdump av rätt affischbild vinner affischen på bilden samt ett presentkort på IKEA till ett värde av 1000 kr!

Så här tävlar du:

1. Om du inte redan har appen Instagram i din smartphone eller surfplatta laddar du ner appen och skapar ett konto. Instagram finns till de flesta smartphones.

2. Följ kontot @ikeastreetsmart när vi den 22 april från kl 12:00 och 12 timmar framåt publicerar tre nya ledtrådar varje timme. Ledtrådarna tipsar om hos vilka kända Instagramprofiler som de tolv affischbilderna gömmer sig.

3. Så snart första ledtråden för varje affisch är släppt ger du dig ut och letar på Instagram. Tävla om en affisch i timmen!

4. När du hittat rätt affischbild i flödet hos en Instagramprofil tar du en skärmdump och postar skärmdumpen på ditt eget Instagramkonto. Tagga din postade bild med #ikeastreetsmart

5. Se till att ha en öppen profil (ej ett privat konto) för att vi ska kunna hitta ditt bidrag. Du får gärna tävla med flera bidrag, men du kan bara vinna en gång!

6. Var snabb! Försten som hittar affischen efter att ledtrådarna är släppta, postar och taggar respektive affischbild vinner!

Vinst:
Tolv personer vinner varsin affisch ur kollektionen IKEA ART EVENT 2015 samt varsitt presentkort* på IKEA till ett värde av 1000 kr.

Tävlingsregler:
Tävlingen pågår i 12 timmar, onsdagen 22/4 2015, mellan kl 12:00 och kl 24:00. Varje heltimme kan man tävla om en ny affisch. Den som är först med att posta en skärmbild av rätt affischbild och taggar den med #ikeastreetsmart vinner. Du kan bara vinna med ett bidrag. Vinnarna kontaktas via Instagram och offentliggörs torsdagen den 23/4 på @ikeasverige och @ikeastreetsmart på Instagram. Du måste ha en öppen profil på Instagram för att vi ska kunna hitta ditt bidrag. Deltagare i tävlingen godkänner att IKEA äger rätten att kunna använda inskickade bidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Inkomstskatt betalas av vinnaren. Du måste vara över 18 år för att delta i tävlingen. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen.

*Presentkortet utfärdas av IKEA Sverige och gäller endast i svenska IKEA varuhus.

ikea_artevent_tavling_inspiraiton_1

Den tillfälliga kollektionen IKEA ART EVENT 2015 kommer till IKEA varuhusen den 24 april 2015!

Senaste inläggen