Tävling: Ditt festligaste tips

Årets mest festliga säsong har precis kommit igång! Nu blir det bröllop, skolavslutningar, studentfester, dop- och namngivningar, midsommarfirande och andra sköna sommarkalas. Därför vill vi se ditt bästa festtips för sommarkalaset.

Visa hur du har gjort fint hemma hos dig här på Livet Hemma. Det kan vara allt från vackra inbjudningar till girlanger, flaggspel, blomsteruppsättningar eller överdådiga buffébord. Alla knep för att få till en personlig, vacker, rolig och budgetvänlig sommarfest välkomnar vi.

Du kan vinna ett presentkort till ett värde av 160 stycken LUGN tallrikar (800 kr). Festligaste och mest personliga tipset vinner. Lycka till!

Så här gör du för att tävla:

Ladda upp en film eller en bild på ditt tips och skriv ”festtävling” i rubriken. Beskriv ditt festligaste tips för sommarkalaset i en kort kommentar. För att kunna ladda upp bidrag på Livet Hemma behöver du vara registrerad som medlem, det blir du lätt här. Redaktionen på Livet Hemma är jury och vi vill ha ditt bidrag senast den 19/6 2011.

Vinst:

1:a pris presentkort från IKEA, värde 800 kr

2:a pris presentkort från IKEA, värde 400 kr

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår mellan 1/6 och 19/6 2011. Vinnarna offentliggörs onsdagen den 22/6 2011 på ikea.se/livethemma. Juryns beslut går inte att överklaga. Deltagare i tävlingen godkänner att IKEA äger rätten att kunna använda inskickade bidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Vinsterna utbetalas i form av presentkort och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen. 

Senaste inläggen