Tant Johannas IKEA favorit

Om man är en prylsamlare av rang, precis som jag, vill man ju visa upp sina fina ägodelar. Inte gömma undan dem i skåp eller lådor. I det läget är FINTORP stänger min bästa vän.

Här har jag hängt upp tre stycken i köket som får agera hjälpredor men också skyltfönster för de där prylarna som jag inte vill gömma i skåp och lådor. Genom att ha dem nära till hands i köket blir matlagningen inte bara enklare utan även snyggare.

Johanna Bradford, Tant Johanna, för Livet Hemma

ikea_tant_johanna_1_inspiration

Högst upp hänger ENIGT mugg, GEMAK durkslag, en gammal sax, IDEALISK mjölsikt och PROPPMÄTT skärbräda. FINTORP stång 99 kr/st.

ikea_tant_johanna_2_inspiration

På den andra raden hänger RÖRT träsked, SOCKERÄRT vas och ett gammalt provrör som nu får agera vas till en anemon. Längst ner hänger en gammal vischyvatten flaska som jag hittade i mormors källare, GÄLL kopp, ännu en sax, loppisfyndad mandelmal och TEKLA kökshandduk.

ikea_tant_johanna_3_inspiration

Här skymtar en annan IKEA favorit, nämligen kökshandduken TEKLA som jag använder till både kökshandduk men även till servetter när jag vill sätta lite guldkant på vilken middag som helst.

Foto: Johanna Bradford, Tant Johanna

Senaste inläggen