Svalkande vila

Jag vill knappt prata om det fantastiska väder våren givit oss, tänk om vädergudarna skulle höra mig och komma på att det varit lite väl härligt den sista tiden. Trampa för guds skull inte på en spindel nu! Det ska ni aldrig göra men ni förstår vad jag menar.

Sommarbubblan har fått mig att plocka upp växter, material och färger som går i årstidens tecken även inomhus. Det är intressant hur våra val av inredning och färger påverkar våra sinnen på olika sätt. Grönt har en lugnande och uppfriskande effekt som symboliserar natur, harmoni och pånyttfödelse – precis vad jag behöver efter en lång och mörk vinter. Vita krispiga lakan, olika nyanser av grönt och detaljer i trä är en väldigt harmonisk kombination, inte minst i ett ljust och svalt sovrum. Att plocka upp de gröna tonerna i riktiga växter förstärker den naturliga och botaniska känslan på ett enkelt men effektfullt sätt. En iste i min högra, bok i min vänstra och du kan väcka mig lagom till hösten.

Linnea Salmén, Livet Hemma redaktionen 

VIVAN gardiner 79 kr, ÄNGSLILJA påslakan 149 kr, VÄGTISTEL påslakan 2 örngott 599 kr, VÅRELD överkast 249 kr, SANELA kuddfodral 49 kr, YPPERLIG back med lock 59 kr, Nytt! JOFRID kuddfodral 99 kr, GLADOM brickbord 149 kr.

Nytt! ENEBY högtalare 499 kr, VÅRELD överkast 249 kr, ÄNGSLILJA påslakan 149 kr, VIVAN gardiner 79 kr.

GLADOM brickbord 149 kr, KARAFF karaff 10 kr, IKEA 365+ glas 29 kr/6 st.

Stylist: Linnea Salmén 
Fotograf: Fanny Hansson

Senaste inläggen