STOCKHOLM kollektionen till IKEA varuhusen. Materialvalen ger en känsla av komfort och har valts ut på grund av sin höga kvalitet och hållbarhet. Fullnarvigt läder, mjuk sammet, tuftade vävda mattor och valnöt är de mest framträdande materialen i kollektionen. Och just idag ger STOCKHOLM i gult hopp om våren!

"/>

STOCKHOLM i gult

Idag kommer den efterlängtade STOCKHOLM kollektionen till IKEA varuhusen. Materialvalen ger en känsla av komfort och har valts ut på grund av sin höga kvalitet och hållbarhet. Fullnarvigt läder, mjuk sammet, tuftade vävda mattor och valnöt är de mest framträdande materialen i kollektionen. Och just idag ger STOCKHOLM i gult hopp om våren!

Den här STOCKHOLM kollektionen är bredare än tidigare, med starka individuella delar som med fördel kombineras med föremål som redan finns hemma. Produkterna är även anpassade efter funktion. Det gula sängbordet fungerar lika bra som sidobord i vardagsrummet och den smala byrån kan användas i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. 

Läs mer STOCKHOLM och missa inte designer Ola Wihlborgs tankar bakom kollektionen. Nu är vi på redaktionen nyfikna – vilken produkt är din favorit i den nya kollektionen?

STOCKHOLM sängbord, gult 799 kr.

STOCKHOLM vitrinskåp, gult 3 495 kr.

STOCKHOLM snurrfåtölj, gul 2 295 kr. 

STOCKHOLM vas, grön 349 kr. STOCKHOLM vas, grön 399 kr.

Senaste inläggen