Stilleben i sommarkostym

Semester och lata dagar ger kreativiteten och pyssellådan lite extra utrymme. Samtidigt känns de där små quick-fix projekten allra mest lockande. Här bjuder vi på ett enkelt DIY tips som du snabbt svänger ihop en regnig dag för att ge hemmet en ny fräsch sommarlook.

Vi har använt oss av CYLINDER vaser och set med CYLINDER skål/vaser som vi klätt med ”strumpor” av vitt AINA linne och DITTE bomullstyg. Mät ut höjd och omkrets + sömsmån. Klipp till och sy en enkel raksöm. Vi lämnade ändarna på tråden råa och trädde på dem med synlig sömn. Använd grövre tråd eller en avvikande färg om du önskar en designmässig tvist på ditt alster.

Stylingtips! Gruppera dina sommarfina vaser i ett fönster för en skir effekt där ljuset silas genom tygstrukturen. Perfekt för sommarens finaste blickfång med strån och vildvuxna blommor från ängen.

Pella Hedeby, för Livet Hemma 

Skapa ett enkelt blickfång med CYLINDER vas 149 kr set om 3 och CYLINDER skål/vas 199 kr set om 3 klädda med AINA metervara 89 kr/m och DITTE metervara 29 kr/m.

Med ett enkelt klipp och en raksöm skapar du de sommarfina överdragen. SY sax 59 kr och SY sytråd 20 kr/4 st. CYLINDER vas 149 kr set om 3, AINA Metervara 89 kr/m och DITTE Metervara 29 kr/m.

Stylist: Pella Hedeby
Fotograf: Ragnar Òmarsson

Senaste inläggen