STILIGT STYLIZIMO!

Under våren har jag dykt på de här fina och inspirerande walk-in-closet bilderna lite varstans. Inlägget hör hemma hos den duktiga norska bloggerskan Nina Holst som driver inredningsbloggen STYLIZIMO.

En walk-in-closet hade legat högt upp på hennes önskelista länge, men hon trodde att det skulle bli alldeles för dyrt! Till slut, efter en del skissande och planering, fick hon till sin drömgarderob. Med några kreativa DIY-lösningar och klassiskt enkla och funktionella IKEA möbler byggdes en walk-in-closet till budgetpris, och med ett slutresultat som hela bloggosfären suktar efter!

Och jag ansluter mig helhjärtat till den skaran, luftigt och ljust med kläderna som blickfång är den en riktig dröm i sin enkelhet.

Här nedan kan du se några av STYLIZIMO’s tips och bilder! (Inlägget i sin helhet läser du här)

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

– Som klädstång använde vi STOLMEN (270 kr). Den är ganska rejäl och gjord av stål så den bågnar inte i första taget, även om den bär upp mycket kläder. Hyllorna fick vi tillsågade i önskade mått på det lokala byggvaruhuset. Ett hyllplan gjordes kortare för att längre plagg som klänningar skullr kunna hänga fritt.

– Vi köpte MALM byråer (en dubbel 1 195 kr och en enkel 499 kr). Jag hade hoppats kunna köpa dem second hand men hittade tyvärr inga vita (där kunde jag sparat ytterligare en slant!)

– Jag gjorde också ett eget sminkbord av ett vitt hyllplan.
 Två LEDSJÖ LED vägglampor 499 kr, en på var sida spegeln, ger den rätta “tjejiga” känslan för en drömgarderob!

 

 

– För högklackade skor, skärp, smycken använde jag BYGEL stång 19-29 kr (egentligen avsedd att hänga kökshanddukar på). De sprayades i guld för en mer glamourös look.

Foto: Nina Holst, STYLIZIMO

Senaste inläggen