Stämning med Smart belysning

Något av det viktigaste men också det svåraste att få till är hemmets belysning. Nu kommer nästa generation Smart belysning som gör det enklare än någonsin att skräddarsy ljuset hemma. Med nya gratisappen TRÅDFRI är det också möjligt att styra belysningen via smartphone eller surfplatta.

Ljussättningen hemma handlar ju både om att skapa stämning och få rätt ljus vid rätt tillfälle, nu kan du välja ett ljus för tidiga mornar och ett annat för sena kvällar. Smart belysning kan göra allt detta utan att ny eldragning eller elektriker behövs, allt som krävs är att ersätta en vanlig lampa med en smart TRÅDFRI LED-lampa och fjärrkontroll. De smarta LED-ljusdörrarna och ljuspanelerna är toppen när man vill förstärka känslan av naturligt dagsljus, och passar till både BESTÅ och METOD sortimentet. – Våra smarta LED-lampor är ett bra exempel på hur en produkt plötsligt kan göra så mycket mer bara genom att ”kommunicera” med en styrenhet, och på så sätt ge mycket fler möjligheter till bättre belysning, berättar Björn Block, sortimentschef för IKEA HomeSmart, entusiastiskt.

Premiär för nya Smart belysning idag, 31a mars!

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen 

Nyhet! FLOALT LED ljuspaneler finns i tre storlekar, 799-1 295 kr/st, och kan monteras på väggen eller i taket, dimma och växla från varmt till kallt ljus i tre steg med medföljande TRÅDFRI fjärrkontroll eller TRÅDFRI app.

Nyhet! SURTE LED ljusdörr 995 kr/st för BESTÅ kan användas som vanliga dörrar till BESTÅ skåp. Använd TRÅDFRI fjärrkontroll eller TRÅDFRI app för att tända, dimma dem eller ändra färgtemperaturen i tre steg, från varmt ljus via varmvitt till kallvitt.

Ladda ner gratisappen TRÅDFRI på Google Play (Android) eller App Store (iOS), och följ anvisningarna. Med appen har du möjlighet att styra dina TRÅDFRI LED lampor med tre förinställda ”scener” med anpassad ljusstyrka och färgtemperatur för olika aktiviteter. Timerfunktionen gör det möjligt att förinställa belysningen.

Från arbetsbelysning till mysig testund med bara ett tryck på TRÅDFRI fjärrkontroll.

Senaste inläggen