Sommarens underbara rum

Det sköna sommarlivet äger ofta rum mittemellan inne och ute. Att sitta på verandan och läsa och höra regnet knattra mot glastaket är lika somrigt som att ta skydd i skuggan och svalka sig med ett glas flädersaft.

Just denna veranda hör till ett litet slott och är en romantisk dröm med sina vackra gamla fönster. Här har vi inrett med två ROXÖ soffåtöljer att sitta skönt i, och två café bord med stolar ur serien LÄCKÖ, som lätt kan flyttas runt efter behov.

Anna L-B, Livet hemma redaktionen

Mot fönsterväggen står två stycken ROXÖ Fåtölj 1 199 kr med ROXÖ Klädsel 299 kr, framför står LÄCKÖ Bord 399 kr och LÄCKÖ Stolar 249 kr. Till vänster står MANDEL Krukor 15-129 kr, med LAVENDULA Krukväxt 89 kr och FEJKA Konstgjord krukväxt 199 kr. I förgrunden till höger står den vita KALASA Krukan 129 kr med en härligt grön BUXUS SEMPERVIRENS 159 kr.

Kryp upp och läs en god bok under den mjuka pläden POLARVIDE 39 kr och puffa upp ALVINE LÖV Kudde 199 kr. På golvet en liten OVÄNTAD Vas 19 kr.

Som hämtad från medelhavet i färgerna är den gamla stolen med grön och skön sammetskudde, SANELA Kuddfordral 79 kr, doftande lavendel i krukan MANDEL 129 kr och svalt vin serverat i glaset NÄRHET 35 kr.

 

Foto: Nina Broberg

 

 

Senaste inläggen