Snabb förvaring för snabba fötter

I hallen finns inte plats för snubbel eller krångel. På språng ut – snabbt, rätt skor! Rasa in med hundra matkassar – rasa ihop och pusta ut. 

Finskor, fulskor, springskor och dagisskor, alla ordnar raskt in sig i TRONES väggfasta skoskåp, för enkelhets skull uppmärkta med bilder så att till och med familjens minsta kan städa efter sig. Påpassligt placerad står den stadiga bänken SIGURD, för dubbelknutar, matkassar och kojbygge.

Tavellisterna RIBBA är minst lika snabba som skoskåpen: I dag är det ornitologiska textilier och grafisk natur som gäller, i morgon kanske en samling färgglada studier i gouache och pastell direkt från förskolan?

Skruvboll, rullbräda eller läppstift, vad vill du ha nära till hands? TRONES Skoskåp, svart, 349 kr / 3 styck, RIBBA Tavelhylla, svart, 139 kr, SOLMYRA Tavla, månsken, 99 kr, SIGURD Bänk, röd, 599 kr

Tips: Så här gjorde vi skåpen

Skorna på skåpen är tecknade med en heltäckande vit färgpenna.

Börja med att skissa fritt eller kalkera över skor till vanligt ritpapper, förenkla och lägga till för att få rätt känsla.

Klipp ut skorna och använd som mall för att rita upp konturer och detaljer med blyerts på skåpen. Fyll i med färgpenna. Klart!

Andreas och Daniel, Livet Hemma

Foto: Patric Johansson 

Senaste inläggen