Smygvisning – SINNERLIG kollektion

I augusti 2015 kommer SINNERLIG kollektion till svenska IKEA varuhus. Den är skapad i samarbete med den internationellt hyllade inredaren och formgivaren Ilse Crawford. Igår smygvisades kollektionen när Studioilse bjöd in till pressträff på hotellet Ett hem i Stockholm.

– Det har varit fantastiska dagar här i Stockholm. Jag har haft underbara samtal med personer som är nyfikna på vår design. När vi startade den här resan tillsammans ville vi utforska, utveckla och spränga gränserna för hur IKEA tillverkar produkter och använder material. Genom att hålla huvudet kallt och hjärtat varmt ville vi försäkra oss om att det rationella och det emotionella skulle arbeta tillsammans, säger Ilse Crawford.

Formgivaren och inredaren Ilse Crawford är inbjuden som hedersgäst till Stockholm Furniture Fair 2015. Hennes design utgår från människors behov och längtan. Hon vill skapa miljöer och hem som betyder något, där man kan känna sig bekväm, och möbler och inredningsdetaljer som förbättrar människors vardag. Se mer av Ilse Crawford och hennes studio på Studioilse.com

ikea_ILSE_SINNERLIG_pressbild_3

Kollektion SINNERLIG kommer till svenska IKEA varuhus i augusti.

ikea_SINNERLIG_ILSE_1

Kork, glas och kraftig, glaserad keramik är kärnan i SINNERLIG där stor omsorg har lagts vid minsta detalj.

ikea_ILSE_SINNERLIG_pressbild_5

Foto: IKEA. 

Senaste inläggen