Smygtitt sommarbutiken: Segelbåtsdrömmar

Att segla är bland det bästa jag vet. Solkatter, saltstänkta ben och framförallt har man aldrig bråttom. Men det allra bästa med att segla är trots allt att komma i hamn och äntligen få krypa till kojs som det heter på segelbåtsspråk.

Ingenting får mig att somna så gott som till ett stilla vågskvalp. Så – ner i kajutan och och njut av att det gungar lite i de nya knopmönstrade sängkläderna LISEL. Det finns nämligen oceaner av tid att vila i.

Maria L, Livet Hemma-redaktionen

Sommarbutiken på IKEA öppnar i mars 2014, håll utkik!

”När jag skapade textilkollektionen LISEL inspirerades jag av den svenska sommaren – havet, klipporna och stugorna vid den svenska västkusten, där jag bor. Jag ville fånga hantverksskickligheten hos de lokala fiskarna och den speciella känslan utomhus, med väderpinat trä och tampar. Kollektionen är en mix av enkla, grafiska mönster baserade på fotografier och illustrationer. Jag hoppas den upplevs som häftig, rolig, frisk – och full av glädje från havet!”, Helena Gyllensvärd, formgivare.

LISEL påslakan, örngott och kuddar följer samma nautiska tema med mönster av knopar och koordinater i blått, vitt och rött.

Kollektionen LISEL tar dig till havet – omedelbart. Knopar, krabbor och makrillar pryder textilierna som sprider en varm känsla av sommar omkring sig.

Senaste inläggen