Smygtitt! Aprilnyheter på IKEA

Från och med april 2013 kommer varuhusen att fyllas med glada vårnyheter. Allt ifrån en stor textilkollektion med starkt skandinaviskt formspråk och industriella produkter som den nya FABRIKÖR vitrinen, till lampkaramellen VANADIN i munblåst glas som inspirerats av polynesisk designtradition.

Utöver dessa nyheter ger vi även några klassiker en uppfräschning! Bland annat populära stolen REIDAR som kommer i härligt klargul och snygga IKEA PS skåpen i skön turkos. Håll utkik efter alla nyheter här på bloggen under våren!

 

Stål och glas kombineras i FABRIKÖR vitrinen, design Nike Karlsson. Skåpet med industrikänsla för tankarna till sjukhus och apotek under tidigt 1900-tal och kommer i färgerna grafitgrått, beige och ljusgrönt.

ESBJÖRN karmstol, 895 kr, i svartlaserad lackad bok, har en stark, grafisk form som leker med vinklar. Design Ebba Strandmark/Jon Karlsson.

Inma Bermudez har designat denna lampkaramell, och en serie lampor som blinkar till både viktoriansk och polynesisk designtradition. VANADIN lampa 199 kr, är gjord av munblåst glas och har ett utseende som påminner om exklusivt, slipat kristallglas.

KNAPPER golvspegel 499 kr, med utrymme för klädförvaring på baksidan.

ÄLGÖRT metervara 69 kr/meter, MÖBORG matta 695 kr.

Senaste inläggen