Smutsiga pasteller, rena former

Nu kommer klassiska MALM byrån i en uppdaterad färgskala. Den populära byrån med sin enkla och självklara form finns nu i två nya pastellfärger som är både spännande och vilsamma för ögat.

En inredning med dova pastellfärger står fint mot trä och naturmaterial och ger ett lugnt intryck i både sovrum och hall. MALM byrå har en form som är lätt att passa in och bygga på när du behöver mer förvaring. Ställ ihop fler byråer med olika höjd och färg så får du både en extra sittplats och ett levande landskap av generösa lådor!

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

MALM byrå med 3 lådor 599 kr, MALM byrå med två lådor 449 kr, IKEA STOCKHOLM slätvävd matta 1995 kr, FROSTA pall i björkplywood 69 kr, BLADET vas 199 kr, RITVA kuddfodral 59 kr.

Använd en PRÄNT lådas lock, 129 kr, som kvadratisk plywoodbricka på byrån. I bakgrunden syns en av de tre tavlor som ingår i PJÄTTERYD Flora Maia 399 kr, tryckt på målarduk som ger liv och djup åt motivet.

Nyhet! VISKA värmeljushållare 49 kr kommer i ett set om 8 st och kan användas var för sig eller sättas ihop genom att ställa hållarna i klarglas ovanpå de i färg.

I PRÄNT locket står BEDÅRANDE glas i grått 15 kr och LEENDE karaff 59 kr, bakom en av tre tavlor i PJÄTTERYD Flora Maia 399 kr.

Huvudbild och närbilder på gråturkos byrå: Nina Broberg

Senaste inläggen