Skymningsmiddag i det fria

Vissa dagar är lite mer sagolika än andra. Den här kvällen tillhör dem!
Vi bär med oss finporslinet och dukar upp utomhus. Istället för bord, en gammal dörr. En mjuk hög av mattor, dynor och kuddar på marken bäddar för en skön kväll i de levande ljusens sken!

Plats för fyra och förtroliga samtal! Lilla trasmattan SIGNE är ett perfekt sittunderlag tillsammans med HÅLLÖ dyna, HELGONÖRT jutekudde och AINA metervara i linne. Levande ljusen FENOMEN lyser upp tillsammans med en gammal ljusslinga när mörkret faller.

Frida Eklund Edman, Fridasfina för Livet Hemma

ikea_skymning_middag_inspiration_1

Skymningsmiddag i det fria med SIGNE trasmattaHÅLLÖ dyna, HELGONÖRT jutekudde och AINA metervara.

ikea_skymning_middag_inspiration_2

STOCKHOLM tallrik och STOCKHOLM assiett samsas med ärvda silverbestick och dagen till ära har vi skrivit ut menyn på MÅLA naturfärgat papper. Favoriten ELLY kökshandduk fungerar som både servett och löpare. FENOMEN blockljus set om 5.

Glöm inte att hålla ett extra öga på blockljusen om de placeras direkt på ett träunderlag. Det finns också smarta ljusfat som gör att ljusen står stadigt och skonar underlaget.

ikea_skymning_middag_inspiration_3

Stormlyktan MÖRKT skyddar ljuslågan mot kvällsbrisen. Stenmurarna runt om platsen vi valt ger också lite lä och hjälper till att hålla blockljusens låga tänd.

ikea_skymning_middag_inspiration_5

Naturen bjuder på det sista piffet…

ikea_skymning_middag_inspiration_4

Fotograf: Elin Eklund Edman och Frida Eklund Edman

Senaste inläggen