Skrymslen och vrår

Grejorna till höger och grunkorna till vänster, sa Karlsson på taket till Lillebror när han hälsade på honom i hans lilla hus på taket. Och lite så är det ju, alla har sitt personliga system för att sortera och förvara.

Ett bra tips om du är i fixartagen (eller har som nyårslöfte att rensa upp och få ordning på pinalerna!), är att se över möjliga döda ytor och andra svårmöblerade prång. Kanske döljer sig en perfekt förvaringsmöjlighet för källsortering i det du trodde var ett omöjligt skrymsle under trappan? För en levande förvaring med bra funktion är överblick ett kodord, antingen om du märker dina boxar eller väljer transparenta lådor som ger dig som vet en hint om innehållet. Lycka till!

Anna L-B, Livet hemma redaktionen

KONSOLER är ett oslagbart och platsbesparande sätt att montera hyllor på, HYLLPLAN finns i alla mått och material att välja på. SAMLA lådor i transparant vitt eller svart, 5-130 liter 9-149 kr/st, DIMPA väska för källsortering 79 kr för 3 st, serien KASSETT i 100% återvunnen laminerad papp finns i många storlekar och färger.

RETUR behållare för bland annat källsortering, är diskret och sparar plats med utfällbara lådor, 6-49 liter, 89-149 kr.

Den snygga papperskorgen PLUGGIS av återvunna PET flaskor finns i två storlekar, 8 och 14 liter, 79-99 kr, och är stapelbar.

Senaste inläggen