Skapa det kreativa kontoret

Många gånger har jag funderat på om jag inte skulle vara snäppet mer kreativ och ha lite bättre idéer om jag bara hade en mer inspirerande arbetsplats…

Men varför tveka när steget inte är långt att förverkliga drömmen om det kreativa kontoret! Det är viktigt att inte känna sig låst av färdiga lösningar. Leta bland köksskåp och andra förvaringslösningar, det finns det mycket att välja på i varierande mått och stilar.

Plocka ihop en kombination som passar dina behov och är det trångt om golvyta så ta i och låt hyllorna gå ända upp till taket. Att måla om en yta för att få exakt den färg du vill ha går faktiskt på en timme och blir så här effektfullt!

På Livet Hemma är vi nyfikna på hur ni läsare löst era kreativa hemmakontor, lägg gärna upp en bild och dela med er av bra idéer.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Sätt ihop en personlig arbetsplats med förvaring ur serien BESTÅ. Här har vi kombinerat två BESTÅ skåp men en egensnickrad arbetsplats som målats gul. Pallen DALFRED 389 kr är höj och sänkbar för en varierad arbetsställning. FORSÅ Arbetslampa 229 kr är lätt att rikta.

POKAL Mugg 15 kr för kaffet passar lika bra som penselvas i ateljén.

Senaste inläggen