Rocka svart, vitt och sammet

En svartvit inredning känns lika självklar som en fashionistas svarta outfit. I höst kompletterar vi ett stilrent enkelt snitt med sammet för en lyxigt elegant och ombonad känsla.

Sovrumsväggens flammiga skoltavelfärg ger inredningen en lite rockchic touch. Snyggt i kombination med trä och vintagedetaljer som ytterligare förstärker det personliga uttrycket. Höstens nya sängkläder ÄNGSLILJA i mjuk tvättad bomull har den rätta enkla looken och är ljuvligt sköna att sova i. Den härliga känslan blir extra påtaglig med en lite slarvigt och avslappnad bäddning. Mjuka kuddar och täcken i dun ger det rätta sköna fluffet och det generösa överkastet PENNINGBLAD draperas i en handvändning för att avsluta den genomtänkt slarviga bäddningen. Så rockar vi svart, vitt och sammet hemma i höst!

Pella Hedeby, Livet Hemma redaktionen

ikea_rocka_svart_vitt_och_samet_inspiration_1

Nyhet! ÄNGSLILJA Påslakan 199 kr inkl 1 örngott, PENNINGBLAD överkast inkl 2 kuddfodral, 995 kr. BEKVÄM trappstege 299 kr (här betsad i en antikgrå nyans) fungerar som sängbord och lampsladden HEMMA upphäng 70 kr blir ett fint och enkelt blickfång i höstens kopparfärgade nyans.

ikea_rocka_svart_vitt_och_samet_inspiration_2

Nyhet! ÄNGSLILJA påslakan 199 kr inkl 1 örngott, PENNINGBLAD överkast inkl 2 kuddfodral, 995 kr. BEKVÄM trappstege 299 kr som vi betsat i en antikgrå nyans för en vacker patina.

ikea_rocka_svart_vitt_och_samet_inspiration_3

Njut fluffig bäddning och mjuka strukturer med sovmorgon och kaffe på sängen. Nyhet! VARDAGEN tekopp med fat, 29 kr. Nyhet! ÄNGSLILJA påslakan 199 kr inkl 1 örngott, PENNINGBLAD överkast inkl 2 kuddfodral, 995 kr.

Fotograf: Anna Malmberg

Senaste inläggen