Redaktionen väljer Kryddstarkt

Den nya, tillfälliga designkollektionen Kryddstarkt innehåller många egensinniga möbler och inredningsdetaljer. Här får du redaktionens olika favoriter. Vilken är din?

1. ”Jag blir glad av AKTERUT, en uppsizad tantlampa à la Alice i underlandet.”

– Anna L-B

2. ”Rottingfåtöljen ALBACKEN. Ser som gjord ut för att krypa upp i en sen sommarkväll på verandan.”

– Johanna

3. ”Min favorit är AGEBO brickbord i turkos. Brickan kan man hänga upp på väggen och underredet fällas ihop, kommer bli jättefint i mitt gästhus på landet.

– Tina B

4. ”Kassen AVIG! Då slår jag två flugor i en smäll. Två gamla blå ersätts av en dubbelt så stor och färgglad variant – både fint och effektivt! Jag slipper springa upp och ned till tvättstugan lika många gånger…”

– Josefina M

5. ”Bordet ALBACKEN tror jag kan bli succé nu när vi ska flytta till lägenhet med inglasad balkong. Bordet blir en sektionsfåtölj om man fyller den med kuddar. Ett enkelt fixat indiskt häng!” 

– Jenny G-W 

6. ”The ADELSÖ series for the bright, playful colour blocking, especially for outside in the summertime.”

– Anna R

7. ”Jag tar karmstolen ARNFINN. Skön mash-up av hemvävt, op-konst och lite Futurama.”

– Andreas S

8. ”Bordet AGUST. En möbel jag absolut inte har någon plats för men väldigt gärna skulle vilja ha ändå. Jag gillar det feminina uttrycket med det överdimensionerade halsbandet i fina karamellfärger. Här skulle jag gömma mina smycken och juveler om jag nu hade några. Ett festligt blickfång och humörhöjare.” 

– Anna P

Kryddstarkt finns från och med 5 maj på varuhusen i Kungens kurva i Stockholm, Barkarby i Stockholm, Uppsala, Västerås, Bäckebol i Göteborg, Kållered i Göteborg, Helsingborg och Malmö. Kollektionen är begränsad så först till kvarn gäller. 

Senaste inläggen