Rama in dina älsklingar

En vägg av foton och bilder på dem du håller av allra mest är enklare än man tror att åstadkomma. Många ramar i olika stil och storlekar ger ett levande och kreativt uttryck.

Foton på barnbarnen är den perfekta julklappen till mor- och farföräldrar och även till barnen – de fullkomligt älskar att frossa i bilder på sig själva. Ibland kan det vara lite pyssel med att välja rätt bild till rätt ram, men se det inte som ett för stort projekt. Hellre att det blir gjort än inte alls. Ramar som DEGERÖN och RIBBA är snygga, rejäla och hur enkla som helst att montera in en bild i.

Maria L, Livet Hemma redaktionen

HEMNES toalettbord med spegel, 1 995 kr, NILS pall 349 kr, DEGERÖN ram 79 kr, BISPGÅRDEN tavla, Paeonia Moutan 179 kr, OLSBO ram, grön 39 kr, KORT konstkort, fjärilar 25 kr/5 styck, BILD bild fåglar på tråd 59 kr, TVILLING bild, set om 2, 69 kr, SÖNDRUM ram, vit 39 kr, NYTTJA ram, blandade färger 39 kr.

Alltid en älskling i blickfånget! KVILL ram, vit 49 kr, YNGAREN flaska, set om 3, 99 kr, NYTTJA ram, blandade färger 29 kr/2 styck, KORT konstkort, London city I-V 25 kr/5 styck

Foto: Andreas Slättner

Senaste inläggen