Premiär 15/4! GILTIG kollektion

Hon är ett stjärnskott inom herrmode, men Londonbaserade modeskaparen Katie Eary älskar möbler nästan lika mycket som hon älskar mode. Med tillfälliga kollektionen GILTIG i samarbete med IKEA sätter hon sina iögonfallande mönster i ett nytt sammanhang.

GILTIG är först ut i en rad samarbeten mellan IKEA och modeskapare i framkant. Med orädda färgkombinationer och uppstudsiga mönster ställer denna kollektion till med ett extraordinärt middagsparty: Katie Eary vill få dina ögon att svida!

Under några få veckor i vår finns Katies kollektion på IKEA. GILTIG kollektion består bland annat av porslin, kökstextilier, lampskärmar, påslakan, pussel och huvudet av en jättekatt som bär Katie Earys färgstarka och iögonfallande motiv.
– Jag vill att folk ska bli peppade och känna att de måste ha hela kollektionen, inte för att de behöver den eller för funktionens skull, utan för att den är annorlunda och cool. Jag är så glad över att få bidra med förnyelse och lite extra personlighet till människors hem. Det känns fantastiskt, säger Katie.

GILTIG tillfällig kollektion säljs på alla svenska IKEA varuhus från 15/4, 2016.

IKEA_GILTIG_pendantshade_eye_inspiration
IKEA_GILTIG_carafe_blue_inspiration_2

 

Namn: Katie Eary
Född: 1983
Familj: Mamma, tre bröder och två katter
Bor: Östra London
Modeförebilder: RAF och Hedi Slimane
Om ett bra hem: ”Ett bra hem handlar inte om att ha många flashiga prylar. Det handlar om att ha saker som kompletterar din personlighet. På så sätt är det som att kliva in i en människas hjärna när du besöker ett hem.”
Efter jobbet: När Katie inte jobbar reser hon gärna. ”Jag älskar att flyga för då kan jag inte kolla mejlen.”
Kul fakta: Katie älskar djur och brukar åka till platser där det finns spännande arter. Det kan ha något att göra med att hennes pappa hade en akvarieaffär under hennes uppväxt. ”Vi hade en massa olika reptiler som husdjur – leguaner, ödlor, ormar, grodor, allt.”

Senaste inläggen