PLATSA överallt

Nu kommer ett helt nytt förvaringssystem med det passande namnet PLATSA. En typiskt bra och genomtänkt IKEA möbel, hållbar kvalitet till ett lågt pris och med den flexibilitet som behövs när livet och ens utrymmen förändras över tid. Snygg är den också!

PLATSA kan användas i stort sett överallt i hemmet, som en perfekt lösning under en trappa, ett utrymme som oftast är svårt att få till, eller som en flexibel förvaring med en trevlig inbyggd sittbänk i vardagsrummet. PLATSA är en lätt möbel i folie och lackat stål, och de förborrade hålen gör den lätt att montera och mer hållbar för att ta isär och flytta runt vid behov. En annan trevlig nyhet som också platsar överallt är den lilla vita NYMÅNE vägglampa med svängbar arm, finns även som vägg/läslampa.

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

Nytt! PLATSA förvaringsskombination 3 220 kr, folie och lackat stål, Nytt! SANDARED sittkudde, 995 kr, mörkblå, design Synnöve Mork, Nytt! ARÖD golv/läslampa 499 kr, rödbrun.

Nytt! PLATSA förvaringsskombination 3 220 kr, folie och lackat stål, Nytt! NYMÅNE vägglampa 299 kr, Nytt! INDUSTRIELL taklampa 249 kr, klarlackad bambu.

Nytt! NYMÅNE vägglampa 299 kr med svängbar arm i lackat aluminium och stål, kan bara användas med dimbara lampor, design Mikael Warnhammar.

Nytt! PLATSA förvaringsskombination 2 995 kr, i folie och lackat stål, ger ett mer möblerat och luftigt uttryck eftersom den monteras på ben.

Senaste inläggen