tävla om ett drömkök värt 50000 kr. Otroligt många deltog, men ett bidrag stod ut från mängden. Två studenter, Kalle och Josefin, skickade in en hemmagjord film där de förklarade varför just de borde vinna och juryn föll pladask.

"/>

På plats i drömköket!

I februari i år kunde våra medlemmar vara med och tävla om ett drömkök värt 50000 kr. Otroligt många deltog, men ett bidrag stod ut från mängden. Två studenter, Kalle och Josefin, skickade in en hemmagjord film där de förklarade varför just de borde vinna och juryn föll pladask.

”Det nuvarande köket är en riktig utmaning för våra inredare på IKEA. Ett litet utrymme utan bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter ska få sitt kvadratsmarta ansiktslyft. Med en positiv attityd visar KalleochJosefin att livet som student leker.”

Idag hälsar Livet Hemma på i det nya köket i Hägersten!

Läs mer om det första besöket hemma hos köksvinnarna, mötet med kökskonsulenten på IKEA i Kungens Kurva och hur det gick till vid monteringen!

Johanna R, Livet Hemma-redaktionen

Före. Ett kök i behov av en ordentlig omgörning.

Efter. Det lantliga vinnarköket med modern touch. Skåpsluckorna LIDINGÖ och handtagen FINTORP i rostfritt sätter stilen.

Varmluftsugnen DÅTID och fläktkåpan LUFTIG har massa smarta grundfunktioner som gör det roligare att laga mat.

Generösa diskhon DOMSJÖ 1795 kr.

De lyckliga vinnarna.

Följ Kalle och Josefin när de berättar om sin resa på vägen mot drömköket!

Senaste inläggen