Nyheter med vårkänsla

Årets aprilnyheter kommer med våren, nu vill man bara slå upp dörrarna till de första solstrålarna. Naturliga material och en färgskala i jordiga toner ger en varm och harmoniskt avslappnad känsla. Här har vi valt ut några av våra förhandsfavoriter, men det kommer mera!

GRÖNLID är en ny generös soffserie i tidlös design, men med en modern trendig känsla och många fina färger på klädslar, kanel, vit, natur, grå och ljust salviagrön. Schäslong och fotpall har inbyggd förvaring och alla sittplymåer har ett extra lager av fyllning som ger en mjuk och omfamnande komfort i en kvalitet som varar länge. HATTEFJÄLL ergonomisk kontorsstol i pudrigt rosa, design Monika Mulder, påminner mer om en snygg fåtölj och ger en elegant och feminin stil till ett vårinspirerat hemmakontor! En fin detalj som sätter stilen till köket är GAMLESJÖN snålspolande kran i mattsvart retrostil.

Anna Lenskog Belfrage, Livet hemma redaktionen

Nytt! GRÖNLID 3-sits hörnsoffa med öppet slut 7 995 kr, ljusbrun, STOCKHOLM 2017 soffbord 995 kr, INDUSTRIELL taklampa 249 kr.

Nytt! GAMLESJÖN köksblandare 2 grepp 995 kr.

Nytt! VIDEBÄK matta 1 495 kr är handvävd i 100% ull av hantverkare i Indien och Bangladesh där IKEA medverkat till utvecklingen av en mer ergonomisk vävstol som ger en bättre arbetsmiljö.

Nytt! HATTEFJÄLL arbetsstol 1 995 kr, ljus brunrosa, vitt underrede med hjul.

Senaste inläggen