Nyhet! TILLFÄLLE fusion

Snart kommer kollektionen TILLFÄLLE till IKEA varuhusen – fylld med energi! En unik fusion av brasiliansk inspiration och skandinavisk enkelhet tar sig uttryck i allt från textilier, möbler och inredningsdetaljer.

Resan för TILLFÄLLE började med att ett team av formgivare och produkt-utvecklare besökte den livfulla, pulserande staden São Paulo. Musik, mosaik, djungel och gatukonst blev gemensamma nämnare för kollektionen, som hyllar den brasilianska kulturen. Mette Nissen, kreativ ledare för TILLFÄLLE, berättar:

” I Brasilien växer träden vilt inne i städerna. Man kan se de lummiga lövverken överallt. Det är en del av kulturen och något som återspeglas i gatukonsten. Det blev en stark inspiration för textilformgivarna bakom TILLFÄLLE.”

TILLFÄLLE är en tillfällig kollektion, som kommer till IKEA den 12/2 2016. Ta del av kollektionen på IKEA.se/TILLFÄLLE

ikea_tillfalle_kollektion_inspiration_6

Nyhet! TILLFÄLLE kuddfodral 49 kr/st Blandade mönster, TILLFÄLLE pall 499 kr, TILLFÄLLE tyglängd L300×B150cm 149 kr/st.

ikea_tillfalle_kollektion_inspiration_5

Nyhet! TILLFÄLLE kökshandduk 59 kr/3 st, TILLFÄLLE assiett 29 kr/st, TILLFÄLLE tallrik 39 kr/st.

ikea_tillfalle_kollektion_inspiration_3

Mönster som ger energi! Nyhet! TILLFÄLLE kombinerar skandinavisk design med en avspänd brasiliansk livsstil. TILLFÄLLE matta B140×L200cm 1095 kr/st Blandade mönster, TILLFÄLLE matta  B75×L225cm 799 kr/st Blandade mönster.

ikea_tillfalle_kollektion_inspiration_4

Laxrosa, puderblått, bladgrönt och chokladbrunt är några av färgerna i de livfulla kuddfodralen och tyglängderna. Nyhet! TILLFÄLLE kuddfodral 49 kr/st Blandade mönster, TILLFÄLLE tyglängd L300×B150cm 149 kr/st-

Senaste inläggen