Ny bok – VI ÄLSKAR HEM

Nu kommer nya IKEA boken VI ÄLSKAR HEM, en riktig inredningsbibel för alla som älskar hem och heminredning! Den 340 sidor tjocka och bildrika boken med vackert textilt omslag fullkomligt flödar av inspiration och innehåller dessutom massor av konkreta tips på hur du skapar ett hem att trivas och må bra i.

Den livsbejakande filosofin i boken är samma som för IKEA, det vill säga att det finns lika många sätt att skapa ett hem som det finns människor! Första delen i boken visar hur man kan använda sig av textilier, konst, naturen, färg och ljus när man inreder. I den andra delen får vi hälsa på hemma hos sju lika vackra som olika, och mycket personliga hem runt om i världen, som också visar att det inte måste kosta en förmögenhet att skapa ett fantastiskt och mysigt hem! På Livet hemma fick vi smygtitta på boken lite i förväg, och passade på att ta bilder på några av de fina uppslagen, det var inte lätt att välja!

Anna Lenskog Belfrage, Livet hemma redaktionen

Nytt! VI ÄLSKAR HEM bok 149 kr.

Det finns massor av tips på hur man hänger konst. Konst kan också vara det man väljer att visa tillsammans, allt från en inramad spindel till en gigantisk säkerhetsnål!

Färg är viktigt och effektfullt när man vill förändra, det är också väldigt personligt vad man trivs med, så testa dig fram! I boken får du många konkreta tips på vägen.

Det kan vara spännande att hålla sig inom en färgskala, och låta material och texturer kontrastera och spela mot varandra.

Hemma hos Sara i Stockholm trängs samlingar och stilleben i en trevlig mix som hålls samman av en ljus och naturlig färgskala.

Senaste inläggen