Minigarderoben som växer!

Det finns nog inget rum som redan från dag ett förändras så ofta som barnens rum. Från bedårande babybodies växer garderoben med några månaders mellanrum, då gäller det att hänga med i centilong och årstider!

Det kan verka överdrivet, men att skaffa bra förvaring för kläder och lek redan från början kan spara in många förvirrade plocktimmar. Precis som med vuxenkläder så blir det lätt så att man använder de översta plaggen i lådan när det är bråttom till dagis! En både funktionell och annorlunda idé som även kan passa som rumsavdelare är en öppen och överblickbar garderobslösning, som kan ändras allt eftersom behoven skiftar, och det gör de!

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Inspireras av en butik med STOLMEN stolpe vit 270 kr som kan regleras mellan 210-330 cm i takhöjd, sätt upp en eller flera STOLMEN klädstång 35 kr, 110 cm. Mellan STOLMEN står en STUVA förvaring åt båda håll med STUVA MÅLAD låda vit 320 kr. KNODD tunna med lock 179 kr, slukar de flesta leksaker och mjukdjur!

FÖRHÖJA väggskåp 149 kr, på väggen är ett enkelt sätt att förvara och spar golvytan till lek! IKEA PS 2012 LED vägglampa vit 499 kr.

STUVA förvaring med dörrar 557 kr, är dockhus att både leka i på dagen och förvaring på natten, HUSET dockmöbler 129 kr, DUKTIG kaffe-/teset 10 delar 59 kr, GOSIG kanin 39 kr. FRAMSTÄLLA tejp 59 kr/set om 4, sätter fart på fantasin!

Senaste inläggen