Mer rum för dig

Höstens inredningsfilosofi på IKEA handlar om att skapa hem som får dig att känna dig lugn, bekväm och avslappnad. Stilen är skandinavisk och minimalistisk men mjuk och poetisk i färgskalan.

Visst känns det skönt att låta sommar övergå till höst i en harmonisk takt. Det är fortfarande ljust och vi tar tillvara på kvällar och egentid både ute och och inne. Helt naturligt fokuserar höstens nyheter på hållbarhet, till exempel med en serie nya teer som är UTZ certifierade, och mycket nya spännande textilier av hållbar bomull och återvunna PET flaskor. LANDSKRONA soffserie i skandinavisk retrodesign kommer med nya tygöverdrag i grått och ljusgrönt, och i guldbrunt läder, stramt klädda håller de formen över tid och levereras med en 10 års garanti. Håll utkik här på bloggen, det blir en intenisiv månad där vi visar upp allt det bästa av det nya.

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

Nytt! LANDSKRONA 3-sits soffa 4 995 kr, klädsel Gunnared ljusgrön, trä, LANDSKRONA 2-sits soffa 4 495 kr, klädsel Gunnared mörkgrå, metall, Nytt! EVEDAL taklampa 1 295 kr. 

Nytt! LANDSKRONA fåtölj 2 995 kr, klädsel Gunnared ljusgrön, trä, YPPERLIG LED golvlampa 549 kr, mörkgrå.

Nytt! EGENTID te 29 kr/st, i smakerna citrongräs, pepparmint/kokos, svart chai och ingefära/fläder, BEHÖVD termoskanna 49 kr, ljusgrön, Nytt! HÖGMODIG kaffebryggare 199 kr, klarglas, STELNA mugg 4 kr, klarglas.

Nytt! EGENTID te 19 kr/st, tillverkade av naturliga ingredienser är UTZ/UEBT certifierade.

Nytt! MORGONTE tallrik/skålar 99 kr set om 3, i pastellfärgerna grå, ljusblå och grön.

Senaste inläggen