Mer plats för passion!

Årets IKEA katalog handlar om vardagsrummet, ett rum med dygnsrytm och personlighet precis som vi. Med lite nya ideer och lösningar så rymmer det även det du drömmer om när du vilar i soffan!

Nyfiket bläddrar jag i den nya katalogen och fastnar direkt för uppslaget med bilden där det målas på golvet, jag har alltid drömt om en ateljé där jag kan få utlopp för idéer utan att vara rädd för att stöka ner. Utan att ta mycket plats står färg och penslar redo att rullas fram när andan faller på, konstnärsmaterial är ju också något av det mest dekorativa att omge sig med och ger kreativ pepp även de dagar inte målarpappen rullas ut! Ett annat uppslag som tilltalar mig på alla plan är det ljusa harmoniska rummet med den generösa SVALNÄS hyllan som fond, i hållbar bambu och med sin materialsnåla konstruktion tar den ytterst lite rumsyta i anspråk, schäslongen luftigt placerad framför fönstret svarar på mitt behov av lugn och ro, och ger en skön känsla av att rummet i sin helhet har landat.

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

Underbart att gå helt upp i det man gör, att få utlopp för skaparlusten ger massor av ny energi, lösningen här heter möbler på hjul! SUNNERSTA rullvagn 249 kr i pulverlackad tålig stål, LINNMON/KRILLE bord 799 kr, KULLABERG arbetsstol 499 kr, Nytt! TERTIAL arbetslampa 79 kr.

Ett stilsäkert och luftigt rum i hållbar harmoni med naturmaterial som bambu, sisal och glas. Nytt! SVALNÄS väggmonterad förvaringskombination 4 390 kr, i bambu och pulverlackat stål, SÖDERHAMN schäslong 2 495 kr, RISSNA soffbord 1 295 kr, BULLIG låda 149 kr/st, bambu, OSTED matta 995 kr, slätvävd i sisal, ANTIFONI golv/läslampa 399 kr.

Jag hyllar tidlösa favoriter i glas med några vackra penslar, här i nya hållbara SVALNÄS i bambu. Nytt! SVALNÄS väggmonterad förvaringskombination 4 390 kr, CYLINDER vas set om 149 kr/st.

Senaste inläggen