Maxa ditt minibadrum

Även om du inte har ett stort badrum så ska du så klart ha plats för dina badrumsgrejer. Krämerna, tandborsten och hårsprejen behöver egen spejs!

Med LILLÅNGEN badrumsinredning maximerar du dina förvaringsmöjligheter på liten yta. Serien har fått ett nytt, grundare djup och tvättställsskåpen går nu att fästa på väggen. Med liten yta gäller det att jobba på höjden, det ger också en bra överblick av vad du faktiskt har i skåpen. Fiffiga lösningar som plats för tvål och handdukshängare direkt på handfatet hör också till serien. Och är du som jag och drömmer om en tvättstuga är det här grejen. För med nya LILLÅNGEN tvättskåp och RENLIG tvättmaskin kan du till och med få in en liten tvättstuga i badrummet! 

Jenny G W, Livet Hemma redaktionen

LILLÅNGEN finns i färgerna vit, vit/aluminium och svartbrun. LILLÅNGEN väggskåp 60×40 cm, 395 kr/st. MOLGER bänk 349 kr.  LILLÅNGEN spegelskåp med avslutningshylla 80×64 cm, 590 kr. LILLÅNGEN tvättställsskåp med 1 ho, 1 595 kr. LÅNGSKÄR tvättställsblandare, 1 095 kr.

Just nu har vi badrumsveckor på IKEA och du som är IKEA FAMILY medlem kan få bra erbjudande på vår installtionsservice. Erbjudandet gäller till och med den 19/6 och du kan läsa mer om det här.     

Senaste inläggen