Lysande konst med FLOALT ljuspanel

Det finns inget som heter för mycket ljus den här årstiden. Därför föll jag pladask för ljuspanelen FLOALT, här med unika mönster av Ylva Skarp.

Det är just den här typen av belysning som höjer stämningen i ett rum och lyser upp en dag. FLOALT är dessutom dimbar och dess färgtemperatur kan justeras, vilket gör den till vår familjs favorit. Här har jag tillsammans med den skicklige kalligrafikonstnären Ylva Skarp tagit fram tre unika grafiska tryck som i form av vinyler placerats på ljuspanelerna. Ett roligt och givande samarbete. FLOALT har blivit mer än en lampa, den har blivit lysande konst!

Gå in på @ikeasverige Instagram senare idag för att vara med och tävla om en av ljuspanelerna med unikt tryck av Ylva Skarp. Tävlingen pågår mellan 17/2-21/2 2017. Tävlingsregler finns längst ner i detta inlägg.

AnnaLeena Karlsson, för Livet Hemma

FLOALT LED ljuspanel 1 295 kr/st, här med Ylva Skarps tryck unikt framtagna för IKEA Livet Hemma. LIXHULT skåp i grått 299 kr, LIXHULT skåp i rött 299 kr. STOCKHOLM 2017 puff 1 295 kr i lysande rött är en del av den nya STOCKHOLM serien som kommer till varuhusen i april.

Konst som lyser är lysande konst. FLOALT LED ljuspanel 1 295 kr/st, LIXHULT skåp 299 kr.

FLOALT LED ljuspanel 1 295 kr/st, LIXHULT skåp 299 kr.

Tävlingsregler: Tävlingen pågår mellan fredag 17/2 och tisdag 21/2. En jury från IKEA väljer den bästa motiveringen för varje motiv bland kommentarerna på Instagram och juryns beslut går inte att överklaga. Vinnaren kontaktas via Instagram och offentliggörs fredagen 24/2 på Instagram. Du måste vara över 18 år för att delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att IKEA äger rätt att använda ditt tävlingsbidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen. Inkomstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen arrangeras av IKEA Sverige och är inte sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Instagram.

Senaste inläggen