Lugna favoriter

Den nya IKEA katalogen innehåller, som ett riktigt bra inredningsmagasin, flera lager av inspiration. Efter ett par snabba och nyfikna bläddringar kan man gå tillbaka och i lugn och ro hitta sina favoriter. Här har ni några av mina!

Jag tycker mycket om greppet att få kika in i och se helheten i flera olika hem, för att sen kunna fördjupa mig rum för rum. Det finns ett  lugn i den landade stylingen av produktbilderna som gör att man får syn på formen. Bland årets nyheter vill jag lyfta hållbara HOMMELVIK kontinentalsäng helt i naturmaterial, GODMORGON badrumsserie som har en 10 års garanti, och VOXNAN tak- och handdusch som sparar upp till 30% vatten och energi, men jag vill också passa på att hylla några av mina personliga favoriter sen tidigare, SVALNÄS förvaring i hållbar och resurssnål bambu, ALEX hurtsen, kontorets rymliga snygging, som dessutom kommit i beige och mörkblå, och sist men inte minst, MACKAPÄR en nyhet från förra året, som diskret smet in i sortimentet, och som räddade hela vår källaringång hemma från skokollaps!

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

Nytt! HOMMELVIK kontinentalsäng 20 995 kr, med bädd- resårmadrass och klädsel av naturmaterial, PUDERVIVA påslakanset 799 kr, 100% lin.

GODMORGON spegelskåp med 2 dörrar 2 295 kr, folie, härdat glas, spegelglas, VOXNAN tvättställsblandare 895 kr, förkromad mässing, GODMORGON kommod/TOLKEN bänkskiva/KATTEVIK tvättställ 3 395 kr, folie, laminat, marmorkross, GODMORGON högskåp 1 795 kr.

VOXNAN tak-/handdusch 995 kr vit, 3 års garanti.

MACKAPÄR skoskåp/förvaring 599 kr, i folie och lackad yta, MACKAPÄR klädhängare med skoförvaring 499 kr, lackat stål.

SVALNÄS väggmonterad förvaringskombination 2 490 kr, bambu.

ALEX lådhurts på hjul 995 kr, vit, nya färger för hösten är beige och mörkblå.

Senaste inläggen