Lekfull lättkombo

Var ska alla prylar ta vägen hemma? Idag tipsar vi gärna om nyheten LIXHULT, skåpen som erbjuder så många kombo-möjligheter att du lätt kan skapa något unikt.

Med en blink åt industri-stilen har LIXHULT design i plåt en modern känsla som både smälter in i det personliga retrohemmet och i en mer klassisk stil. Skåpen finns i sju olika färger och en mängd olika storlekar, vilket gör det enkelt att skapa din egen kombination att ställa på golvet eller hänga på väggen.

Eftersom LIXHULT finns i så många storlekar är de också smidiga att använda på ställen där man normalt har svårt att få till en förvaring, som till exempel i hörn intill en soffa eller uppe på väggen i hallen.

ikea_lixhult_inspiration_2

 

Nyhet! Det är lekande lätt att kombinera LIXHULT för olika behov. Här en röd- blå/grön förvaringskombination LIXHULT 797 kr, 70×117 cm. Ovanpå det, liksom i fönstret lilla grå LIXHULT 149 kr/st, 25×25 cm. Till höger grå tvådörrars LIXHULT 299 kr, 60×35 cm med två gula LIXHULT 149 kr/st 25×25 cm ovanpå. På golvet blå LIXHULT 199 kr, 35×35 cm.

ikea_lixhult_inspiration_1

Nyhet! Två stycken förvaringskombination LIXHULT 299 kr/st, 60×35 cm i ljusgrått ger en mer klassisk känsla.

Senaste inläggen