Lantlig fägring

Det är något särskilt med att i lugn och ro strosa i affärer och bodar på sommaren. Att på en dagstur, pling plong, kliva in i en lantlig dröm med en mix av keramik, skirt porslin och kanske en hylla med udda roliga loppisfynd.

Själen behöver sin beskärda del av sommarromantik med klirriga saftkaraffer, vackra ljus och den perfekta koppen till morgonkaffet på trappan. Efter vinterns snabba lunchrusningar efter större galonbyxor och flytande alvedon tycker jag att vi kan unna oss lite guldkant på semestershoppingen. Här har vi dukat det nya lantliga bordet INGATORP med sommarfin fägring som du kan fynda i en lite större butik vi gärna tipsar om!

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Nyhet! INGATORP bord 2 595 kr, design Carina Bengs, har den rätta lantliga känslan med sina svarvade ben, men med all fiffig funktion av ett modernt bord. Med iläggskiva ger det plats för 4-6 personer, och bordsbenen följer med när bordet dras ut och ger mer utrymme för stolar vid bordet. På bordet står bland annat porslin ur serierna FORSLA, IDEELL och GODTA, ÅRYD ljusstakar 149-199 kr med FÖRSÖKA blockljus i 49 kr 3 st och SOCKERÄRT vas 199 kr. Under bordet står BYHOLMA korgar 99-149 kr, den nya vasern DIMMIG i aluminium med vit kant 299 kr, SOCKER vattenkanna 59 kr. Mot väggen BENZY LAND kudde 99 kr, LÄCKÖ grön trädgårdsstol 200 kr.

I fyndlådan står BAKELSE mugg i keramik 49 kr, SKURAR kruka 39 kr, TRIVSAM såskanna 49 kr, och ÅRYD svarvad träljusstake 79 kr.

Foto: Nina Broberg

Senaste inläggen