KVISSLE, design Eva Lilja Löwenhielm, innehåller all tänkbar funktion och bjuder på stilig form för arbetsplatsen.

"/>

KVISSLE – en krispig nyhet för skrivbordet

Nu kommer räddningen för oss med nyårslöfte om att få ordning på skrivbordet! Den nya serien KVISSLE, design Eva Lilja Löwenhielm, innehåller all tänkbar funktion och bjuder på stilig form för arbetsplatsen.

Uppdraget från IKEA, berättar Eva, var att skapa en serie för både hemma- och det professionella kontoret. Inspirationen hämtade hon från sin egen strävan att skapa ordning på skrivbordet och kontrasten mellan olika material.

KVISSLE serien finns än så länge i vitt, men vi kan hoppas att få se den i fler färger så småningom. Kombinationen med den mjuka naturkorken och den vita plåten ger både ett spännande och hemtrevligt uttryck, samtidigt som den smälter in och skapar lugn på skrivbordet. En ny personlig favorit!

Anna L-B, Livet hemma redaktionen

KVISSLE förvaring för skrivtillbehör 99 kr, tidningshylla 149 kr, brevkorg 199 kr, tidskriftsamlare 99 kr/2 st, låda med lock 129 kr/4 st, sladdförvaring låda 99 kr, bokstöd 49 kr/2 st.

KVISSLE förvaringslådor rymmer det mesta av skrivbordets små grejor och tillbehör; gem, visitkort, knappar och kvitton, låda med lock 129 kr/4 st.

KVISSLE sladdförvaringslåda 99 kr, har ett hål på varje sida. På så sätt kan du ha alla prylar inkopplade och fortfarande ha ett prydligt skrivbord.

Senaste inläggen