KLIV UT! – En ny bok

Nu kommer KLIV UT! en inspirerande bok om 29 vilda ställen att leva på ute. Hela boken är full av idéer om hur du kan leva ett lite vildare liv – ute. Ett liv med staden och skogen och havet som granne. Ett liv fullt av dofter och känslor och vindtrassligt hår. Enkelt. fritt. vilt!

Nu längtar vi verkligen efter säsongen då vi tillbringar lika mycket tid ute som inne! KLIV UT! innehåller, förutom en massa fina bilder, roliga tips för alla slags dukningar och umgänge under bar himmel!

Vi lovar att titt som tätt visa härliga uteplatser och tips från boken KLIV UT! här på Livet Hemma, men vill du njuta av hela boken nu på en gång så finns den från och med april på alla varuhus.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

KLIV UT! boken 149 kr, IKEA FAMILY pris 99 kr.

Hur många kommer på middag? Vet inte, men alla får plats!

Några löpmeter fin metervara blir en perfekt duk, blir det något över kan den som vill pyssla, enkelt sy några egna kuddar för middagsgästerna att luta sig emot! BRUKBAR glas 9 kr, IKEA PS tallrik 19 kr, IKEA PS assiett 15 kr.

Världens största kök! Två kokplattor, en slang med vatten,
en enkel diskbänk, förvaring och några återvinningskärl, men känslan av att stå under bar himmel… KNODD tunna med lock 149 kr, BYHOLMA kista 599 kr, BYHOLMA korg 99 kr, SORTERA avfallskärl med lock 79 kr.

Senaste inläggen