Kalaskiosk!

Välkommen alla sommarlovslediga kompisar på trädgårdskalas i vår kartongkiosk! Här får alla som vill turas om att sommarjobba! Menyn byts ett par gånger om dagen och priserna varierar från gång till gång. Idag bjuds det på vattenmelon på pinne, grässoppa och granskottskompott!

Kiosken SKYLTA går snabbt att bygga ihop. Den ger garanterat många timmars lek och passar fint både ute och inne. Vi har adderat plastmattan SOMMAR 2015, kuddarna SOMMAR 2015 och SMÅNATE, plus den lilla sittmöbeln UTTER. Lekservisen ur serien DUKTIG är lagom stor och passar fint in i vår lilla kiosk!

Frida Eklund Edman, Fridasfina för Livet Hemma

ikea_kalaskiosk_inspiration_1

Kalaskiosken SKYLTA marknadsstånd för barn, 89 kr. DUKTIG tallrikar och skålar, 79 kr/12 st, DUKTIG kaffe-/teset 79 kr, DUKTIG glas 29 kr/8 st.
DIY-TIPS: Sparade glasspinnar får ett nytt liv som fruktspett!

ikea_kalaskiosk_inspiration_2

– Vad får det lov att vara? Svåra beslut vid kiosken, tur att man kan sitta skönt medan man funderar… Blommorna i hinken SOCKER ramar in.

ikea_kalaskiosk_inspiration_3

Varsågod och sitt! Vid den lilla möbeln UTTER får både barn och dockor plats!

ikea_kalaskiosk_inspiration_4

DIY-TIPS x 3! Vi gör en superenkel vimpel av servetter ur serien SOMMAR 2015, klipp en triangelform och häfta fast på snöre! Och när vi ändå är igång så syr vi ett kuddfodral av den rutiga kökshandduken i samma serie SOMMAR 2015. Sugrören SOMMAR 2015 står på lilla skärbrädan PROPPMÄTT som också fått en extra detalj i form av neonsnöre runt skaftet. Söta krukan ÄGGPLANTA ser ut som ett moln…

Foto: Frida Eklund Edman

Senaste inläggen