Julens finaste ljus

Om jag bara skulle få välja en sak för att göra julfint hemma så är valet enkelt. Ljus är ju symbolen framför alla för julen och det sköna livet hemma i vintertid!

Det är någonting väldigt levande med ljus även när de är släckta, känslan av hantverk och material, och det speciella klonkande ljudet när man håller i flera på en gång. Även om du inte stöper dina egna ljus (det gör inte jag heller!) så är det en trevlig och uppskattad present att ha med sig på kalas. Med lite tyg och några fina band buntar du ihop ljusen till ett fint paket. Eller varför inte ge bort dem i en vas eller tillsammans med en vacker ljusstake, färdig att ställa på festbordet!

Anna L-B, Livet Hemma Redaktionen

JUBLA långa vita ljus 49 kr/8 st och JUBLA kornljus 99 kr/50 st, båda av 100% stearin, blir fina i buntar med det fina folkloristiska tyget LAPPLJUNG RANDIG 69 kr/m eller med AINA metervara i lin 69 kr/m, här serverade på OMVÄXLANDE bricka 79 kr.

FÖRSÖKA blockljus i beiga toner 49 kr/3 st, ÅRYD ljusstake för både ljus och blockljus 129 kr, SKURAR ljusfat 29 kr, JUBLA vita ljus 35 kr/20 st, i 100% stearin, VASEN vas 15 kr, FENOMEN blockljus 25 kr.

Foto: Nina Broberg

Senaste inläggen