IKEA 365+ tänker utanför boxen

En välkommen och hållbar produkt i tiden är IKEA 365+ matförvaringsserie som utvecklats för att undvika onödigt matsvinn, men också för att förenkla mathantering, från tillagning och servering till matlådan att ta med till jobbet.

Ofta lagar vi mat i en form, serverar den i en skål, och sparar resterna i ytterligare en matlåda, det blir mycket disk och flyttande i onödan. Finessen med nya IKEA 365+ är att du kan använda samma kärl hela vägen, och bara genom att byta lock, så ändras funktionen. Locket i bambu kan användas som underlägg, är tätsittande och håller maten fräsch med bevarad doft och smak, snäpplocket i plast gör matlådan aromtät, är säker mot läckage och går bra att frysa in. Många tycker att det är lite krångligt att ta hand om sin mat och vi ville därför utveckla en serie för att göra det lättare. Det skulle vara enkla, flexibla och mångsidiga produkter som kan kombineras och användas på det sätt som passar varje hushåll, säger David Granath, produktutvecklare på IKEA, som arbetat med projektet. Formgivaren Sarah Fager har gjort ett väl genomtänkt arbete med designen, som tar lika stor hänsyn till den praktiska funktionen som till ögats fröjd, en ny favorit på matbordet!

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

Nytt! IKEA 365+ burk 15 kr/st, fyrkantigt glas, IKEA 365+ lock 30 kr/st, fyrkantigt bambu, IKEA 365+ burk 15 kr/st, runt glas, IKEA 365+ lock 30 kr/st, runt bambu.

Fint på matbordet med nya IKEA 365+ förvaringsserie Nytt! IKEA 365+ burk 29 kr/st, fyrkantigt glas, IKEA 365+ lock 30 kr/st, fyrkantigt bambu, IKEA 365+ burk 14 kr/st, rektangulärt glas, IKEA 365+ lock 35 kr/st, rektangulärt bambu, NORRÅKER stol 695 kr, svart, TERTIAL arbetslampa 79 kr.

Nytt! IKEA 365+ burk 29 kr/st, fyrkantigt glas, IKEA 365+ lock 15 kr/st, fyrkantigt bambu, IKEA 365+ burk 14 kr/st, rektangulärt glas, IKEA 365+ lock 35 kr/st, rektangulärt bambu, TORHAMN vitrindörr 559 kr/st, natur ask, ÖSTERNÄS läderhandtag, garvat läder 99 kr/2 st.

Nytt! IKEA 365+ förvaringsserie, burkar i glas och plast i olika storlekar och former, med lock i bambu och plast för en flexibel och hållbart enkel mathantering.

Senaste inläggen