Hemmastudion: Blå Hästen och Värvet, del 2

I Malin Åkersten Triumf och Kristoffer Triumfs podstudio i Vällingby är det lika viktigt med soffhäng och sköna fåtöljer, som bra arbetsytor. Här kan man fika med gästerna, ha redaktions-möten eller sträcka ut sig efter lunchen.

Soffhörnan har en lugnande avkopplande funktion och får hemmastudion att kännas mindre som en arbetsplats och mer som ett hem. Den smaragdgröna soffan i sammet är mjuk och skön att krypa upp i och det är kul med en accentfärg i studion som plockas upp av den lilla djungeln i hörnet.

Till båda podredaktionerna skickar lyssnarna in brev titt som tätt. Feedback och kommentarer på podavsnitten är superuppskattat av Malin och Kristoffer som sätter upp allt på en stor anslagstavla. En inspirerande anslagstavla man blir glad och peppad av.

Mittemot är väggen klädd med bilder, skörden av en tävling Kristoffer utlyste i Värvet. Hans lyssnare skickade in foton på sig själva och resultatet blev ett växande fotokollage som nu pryder väggen. I studion ska alla känna sig hemma, gäster, lyssnare och familjeföretaget Triumf/Åkersten.

Hanna Meijer, redaktionen Livet Hemma

VÄGGIS anslagstavlor 39 kr/st, FROSTA pall 69 kr/st, Nyhet! VILLSTAD fåtölj 1295 kr.

Nyhet! VILLSTAD fåtölj 1295 kr, RANARP golv-/läslampa 499 kr. STOCKHOLM soffa, sandbacka grön, 11 995 kr, IKEA PS 2012 soffbord 399 kr,

Blå Hästen är en familjepodcast om Europas historia, där Malin, hennes mamma Ulla och pappa Ulf pratar om alla länder, från istiden fram till idag. I Värvet får vi lyssna på intervjuer och samtal mellan Kristoffer Triumf och hans kända gäster.

Del 1 av Hemmastudion: Blå Hästen och Värvet hittar du här!

Fotograf: Patric Johansson

Stylist: Anna Mårselius, stylistassistent Johanna Swanberg

Senaste inläggen