Hemma hos Tuva

Vi hälsade på hemma hos modebloggaren och instagramprofilen Maria Karlberg och hennes dotter Tuva i deras vackra hyreslägenhet i Örebro. Här går inredningen i en moderiktig svartvit färgskala, som i Tuvas rum mjukas upp med bruna och cremefärgade inslag och neonrosa detaljer.

Här blandas patinerade vintagemöbler med nytt för en personlig stil. Tyllkjolar och ljusslingan runt spegeln är fina detaljer som genom ett trollslag förvandlar rummet till en skimrande flickdröm. Stegen SPRUTT som står nonchalant lutad mot väggen fungerar som en lättillgänglig avlastningsplats för skolväska, kläder, skor och serietidningar. En enkel lösning som underlättar ordning.

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

Missa inte gårdagens inlägg Hemma hos modebloggaren i Marias egna sovrum!

ikea_mode_barnrum_inspiration_1

SPRUTT handduksbygel 179 kr, LED-ljusslinga SÄRDAL 29 kr. På golvet ligger det beigebruna fårskinnet SKOLD 399 kr, som en mjuk, lurvig matta.

ikea_mode_barnrum_inspiration_2

Nyhet! Den snygga industriinspirerade pallen RÅSKOG 199 kr, mjukar upp det svartvita uttrycket med sin off-white beiga nyans och matchar vintagelampan på skrivbordet perfekt!

ikea_mode_barnrum_inspiration_3

HISTORISK anteckningsbok rosa, 39 kr, dekorativa pappersbollar VISIONÄR presentdekoration set om 8, i grått och vitt, 29 kr, LOTS spegel 69 kr/4 st, FULLFÖLJA sax 29 kr och FULLFÖLJA tejp med hållare, 19 kr.

Hemma hos: Maria Karlberg med bloggen Studio Naya
Foto: Sofi Sykfont

Senaste inläggen