Hemma hos Tant Johanna

Välkomna hem till mig! Eller till min bokhylla rättare sagt. För mig är ett hem inget riktigt hem utan en bokhylla och enligt mig ska den rymma mycket mer än bara böcker.

Blanda upp med fotografier, prylar du gillar och vips så har du en personlig bokhylla som är vacker att se på men även något som speglar den du är.

Johanna Bradford, Tant Johanna, för Livet Hemma 

ikea_tantjohanna_hemma_inspiration_1

Vi har valt att platsbygga en hylla på en vägg i hallen, där har vi även satt in ett gammalt fönster för att få in ljust till rummet som ligger innanför. Allra högst upp i hyllan har jag en KNARRA korg som rymmer allt det där som inte tål att visas upp men som jag ändå behöver ha nära till hands. Bredvid står en RIBBA ram och sedan ett gäng med ENSIDIG vaser.

ikea_tantjohanna_hemma_inspiration_2

På ett av de nedre hyllplanen förvarar jag annat än böcker, bland annat filten ORMHASSEL och så är jag en kaffe- och tedrickare av rang så nästan alltid hittar man en kopp lite här och var i hemmet. Just nu gillar jag nyheten ENIGT mugg lite extra mycket.

ikea_tantjohanna_hemma_inspiration_3

På ena hyllplanet sitter RANARP lampa som sprider bra med ljus men som man dessutom enkelt kan flytta på vid behov med hjälp av klämman. Himla smidigt!

Foto: Johanna Bradford, Tant Johanna

Senaste inläggen