Hemma hos: Olle-Bror & Svante

Här bor bröderna Jorlin, Svante, 4 år och Olle-Bror, 7 år. De delar rum, som om man ska vara petig egentligen är två rum i fil: uppdelat på lek, pysselrum och sovrum. Det här är lekrummet, som domineras av det stora platsbyggda skrivbordet som också sväljer massor av förvaring bakom draperiet! 

Plats för pyssel! Kombinationen stort skrivbord och dold förvaring är toppen! Här är det lätt att starta nya pysselprojekt med hjälp av serien MÅLA och den egna fantasin. Papper och pysselböcker ryms i tidskriftsamlarna FLYT som vi skrivit på med vanlig tuschpenna. Minibyrån MOPPE rymmer många smågrejer!

Frida Eklund Edman, Fridasfina för Livet Hemma

ikea_hemmahos_barn_inspiration_1

Väggen bakom skrivbordet är målad med skoltavelfärg. På hyllan av EKBY ÖSTEN och EKBY STÖDIS samlar vi både andras konst och egna konstverk i ramarna RIBBA. Färgglada knopparna IKEA PS 2014 har vi modifierat (sågat av och satt dubbelsidig skruv i) för att fästa direkt i väggen som en fin detalj. Vi har valt två stycken HEKTAR taklampor plus ljuslisten DIODER under hyllplanet som belysning i pysselhörnan. På golvet pallarna MARIUS och mysiga fuskfällen TEJN.

ikea_hemmahos_barn_inspiration_2

Kreativt kaos! MÅLA ritpapper, tusch- och färgpennor och vattenfärg. Gel-pennorna MÅLA i svarta pappersmuggen med ögon, TROJKA sax, KORKEN håller ordning på pärlorna PYSSLA.

ikea_hemmahos_barn_inspiration_3

Tipi-tips! Ett eget indiantält är lätt fixat av kvastskaft (billiga i bygghandeln), snöre och söta överkastet LEKANDE. Kudden SOLIGT sprider värme och övervakar tårtkalaset med GRATTIS tygbakelser på mjuka fällen TEJN. Söta favoritmjukdjuret GOSIG GOLDEN (hos oss heter hen Buffa) sitter på tunnorna KNODD som rymmer precis hur mycket leksaker som helst!

Hejdå / hälsar Olle-Bror och Svante!

Foto: Frida Eklund Edman

Senaste inläggen