Helt enkelt med KALLAX

Vi inreder compact living med multifunktion och en enkel och avskalad estetik. Hyllan KALLAX på hjul är den perfekta möbeln att utgå ifrån – så snygg i vårvinterns finaste turkosgrå nyans.

Kubhyllan har funnits med som en stilsäker förvaringsmöbel som stått sig oavsett hur inredningstrender kommit och gått över åren. Den är lättplacerad och den mobila lösningen med hjul gör att den enkelt kan flyttas runt i rummet. Placera som rumsavdelare för att ge ett rum fler funktioner eller låt den stå som ett blickfång mot en vägg. Den halvhöga stabila modellen är en favorit som både erbjuder funktionell förvaring inuti och möblerbar yta ovanpå. Perfekt för boktravar, en lampa och personliga detaljer som bildar ett fint blickfång i rummet. Dessutom bibehåller du volymen och en rymlig känsla med en lägre avdelare i rummet.

Här har vi använt KALLAX hylla på hjul för att avskilja sovplats (som även fungerar som dagbädd) från arbetsplatsen. Genom att placera den dolda fövaringen med luckor på övre plan, vänd ut mot arbetsplatsen så får du en stängd lugn fond vid sängens kortsida. Väljer du att fylla hyllan med fler insatser med lucka så får du nästan en bröstpanelkänsla med rutmönster på ”baksidan” av hyllan. En fin effekt att leka med inredningsmässigt på såväl högre som lägre moduler. Bland vårens nyheter kommer även en rad nya insatser där du kan uppdatera kubhyllorna med nya effekter och funktioner. Fin förvaring och multifunktion – helt enkelt!

Pella Hedeby, Livet Hemma redaktionen

ikea_kallax_inspiration_2

Inred Compact living där sängen även kan fungera som en dagbädd eller soffa med kuddar placerade mot väggen. KALLAX hylla med 4 dörrar och hjul 1 199 kr, skärmar av mot övriga rum och funktioner. Den nya gråturkosa nyansen bildar även en fin fond i rummet, där även baksidorna på KALLAX insats med dörr (ingår i denna hylla, men kan även köpas separat 100 kr/st) går i samma nyans för en fin effekt. Tips! Lek med den här fondeffekten även på höga moduler för personlig färgsättning i rum där du kanske inte kan måla om en vägg. Säng SKOTTERUD resårbotten 3 295 kr, BJORLI ben i rostfritt stål 170 kr/4 st. ÄNGSLILJA påslakanset med 1 örngott 199 kr, ÄNGSTÖREL överkast 159 kr. Nyhet! IKEA PS pall fungerar även som ett fint litet avlastningsbord, kommer i varuhusen i februari! FLISAT pall 149 kr, ARÖD arbetslampa 399 kr, SINNLIG doftljus i glas 25 kr, Nyhet! IKEA PS vas – kommer i varuhusen i februari! Nyhet! KALLAX insats kommer även den i varuhusen i februari. Bild monterad på en del av NACKSTA ram för 3 bilder, 99 kr.

ikea_kallax_inspiration_1

På andra sidan hyllan rymmer vi förvaring mot hemmets arbetsplats. Du väljer själv var du önskar placera insatserna med luckor som ingår i KALLAX hylla med 4 dörrar och hjul 1 199 kr. Komplettera med övriga förvaringsinsatser eller fler luckor efter behov. Den grå lådan är en nyhet som kommer i varuhusen i februari. En låda med avdelare som även kan placeras i kubhyllan som en stående insats med små hyllor. LERBERG benbock 60 kr/st, ARÖD arbetslampa 399 kr, SINNLIG doftljus i glas 25 kr, Nyhet! IKEA PS vas – kommer i varuhusen i februari! Bild monterad på en del av NACKSTA ram för 3 bilder, 99 kr.

ikea_kallax_inspiration_3

Vi gillar färgkombinationen och mixen mellan matt och högblankt med den grå insatsen och hyllans gråturkosa nyans. KALLAX hylla med 4 dörrar och hjul 1 199 kr. Praktiskt och dekorativ hyllinsats till KALLAX kommer i varuhusen i februari! SINNLIG doftljus 25 kr.

Fotograf Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen