Grått i vått och torrt

När man inreder ett badrum är det många bitar som måste bockas av. Det ska vara praktiskt, funktionellt och lättstädat och därtill ha en tidlös estetik då den fasta inredningen kopplad till installationer inte är lika lätt att möblera om och byta ut som i övriga rum. Här följer några tips för att skapa ett tidlöst och harmoniskt badrum.

Släta, lättstädade ytor på inredningen är extra uppskattat i badrum. Men det behöver för den delen inte kännas kallt och opersonligt. Jobba med dämpade nyanser ton i ton och mixa matta och blanka strukturer för ett harmoniskt men livfullt resultat. GODMORGON kommoden går att hänga direkt på väggen för att frigöra golvyta, men du kan även välja att ställa den på ben i det fall väggen saknar förstärkning för montering av frihängande skåp. En nyhet i sortimentet är det vackert formade handfatet BODVIKEN i antracitgrått med stenmönster som förstärker tyngden i uttrycket. Kombinera med den stilsäkra blandaren SVENSKÄR, stramt modern men med en samtida mjukt rundad form.

Rakt och stramt som möter runda former bidrar också till den inbyggda harmonin. Badrumsbelysningen ÖSTANÅ känns som ett annat fint exempel på ett sådant tidlöst inslag som mixar modernt med ett självklart enkelt uttryck. Kombinera med naturmaterial som bambu för en varm känsla mot den neutrala färskalan i vitt, grått och svart. De grå ytorna följer vi upp med favoriten bland handdukar, SALVIKEN som nu finns i en snygg antracitgrå nyans. Lyxigt fräsch med den våfflade ytan på ena sidan och mjuk frotté med hög uppsugningsförmåga på den andra. Estetik när den är som bäst med form och funktion i ett.

Pella Hedeby, Livet hemma redaktionen

GODMORGON kommod med 4 lådor 3 295 kr, med TOLKEN bänkskiva 500 kr, och BODVIKEN tvättställ 800 kr. SVENSKÄR tvättställsblandare 695 kr, ÖSTANÅ vägglampa 149 kr, RÅGRUND spegel i bambu 349 kr. Fikonträdet står i en svartmålad INGEFÄRA kruka, men om du vill slippa måla själv så finns nu krukan SENAP kruka med fat 39 kr i sortimentet. Nytt! SALVIKEN badhandduk 79 kr, SALVIKEN handduk 29 kr och SALVIKEN gästhandduk 19 kr.

Nytt! BODVIKEN tvättställ 800 kr, i fin samklang med SVENSKÄR tvättställsblandare 695 kr. Blandaren har 10 års garanti och en snålspolande funktion som gör att du kan spara upp till 50% av vattenförbrukningen. Ett utmärkt val även för miljön. GODMORGON kommod med 4 lådor, 3 295 kr, i högblankt grått kombinerad med TOLKEN bänkskiva 500 kr. Nytt! SALVIKEN gästhandduk 19 kr.

Kombinationen med grått och naturmaterial ger inredningen ett ombonat och harmoniskt uttryck. GODMORGON kommod med 4 lådor, 3 295 kr, har inredning i bambu, TOLKEN bänkskiva 500 kr, Nytt! BODVIKEN tvättställ 800 kr, Nytt! SALVIKEN handduk 29 kr och SALVIKEN gästhandduk 19 kr.

Stylist: Pella Hedeby
Fotograf: Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen