GÖRAN i massivt trä med björkplywoodskiva, 349 kr. GÖRAN kan bli nästan vad som helst med lite fantasi, färg och en kreativ workshop!

"/>

Gör om GÖRAN – WORK IN PROGRESS

Vissa möbler är som gjorda för att göra om i personlig tappning och det är också meningen! På LIVET HEMMA skulle vi vilja slå ett slag för det rejäla och hopfällbara bordet GÖRAN i massivt trä med björkplywoodskiva, 349 kr. GÖRAN kan bli nästan vad som helst med lite fantasi, färg och en kreativ workshop!

WORK IN PROGRESS

Som en dekorativ och uppmuntrande uppmaning blir GÖRAN bordet med det handtextade budskapet WORK IN PROGRESS! 

För att se att texten skulle få plats på ytan skissade vi först löst med blyerts. Vi målade de vita bokstäverna med vanlig lackfärg och sen lackades bordet två gånger ovanpå med klarlack för att göra det lite tåligare. 

Vi utgick från trärent och vitt när vi gjorde WORK IN PROGRESS; en rullbar hurts, MICKE 399 kr, bordslampan LEDET 399 kr, tidskriftslådan PRÄNT 129 kr, och en stilig men framförallt väldigt skön stol, SLINGRA ur PS kollektionen, 995 kr. 

Har man ont om plats hemma eller pluggar och bor på tillfällig adress är det en fördel att kunna fälla ihop ett bord eller ställa i ordning en tillfällig arbetsplats, men det är också viktigt att en plats där man läggar mycket av sin energi och kraft ger inspiration och arbetslust! 

Några fina detaljer på bordet är väckarklockan NOJS 129 kr, NOSTALGISK låda med lock i set om 3, 99 kr, och den japanskinspirerade burken MIEN 69 kr. Den upphängningsbara burken ASKER 49 kr i glaserat stengods blir en fin pennburk med överblick! 

Den lilla bordskalendern från 60-talet är privat.

Senaste inläggen